Ai probleme in a invata, a lua examene sau a scrie referate?

Postează un comentariu, iar eu voi face sugestii…

Consideră aceasta ca fiind „o şedinţa de meditaţie în particular”…

O şedinţă din care toată lumea are de învăţat.

Străduieşte-te să fii cât mai precis – dacă spui că ai probleme în luarea examenelor nu este precis, dacă spui că nu eşti bun la examenele scrise este mai bine, dacă spui că depăşeşti timpul la examenele scrise este încă şi mai bine.

Hai, oferă-mi o provocare…

Sunt aici ca să te ajut să iei cele mai bune note cu cel mai mic efort!

Marc

2 Responses to “Ai probleme in a invata, a lua examene sau a scrie referate?”


  • Salut. Sunt Cristi si am probleme cu invatatul :)
    Problema mea e ca iau cursurile si incep hotarat sa invat dar pe undeva incepe sa-mi scape ideea din curs. Realizez la un moment dat ca am citit aceeasi fraza de nenumarate ori fara a o retine. O iau de la capat dar cel mai mic gand, cea mai mica distragere si urmeaza alte 5 minute de visare cu ochii deschisi si iar realizez ca sunt la aceeasi fraza… Pe langa faptul ca e frustrant devine si ingrijorator. Oare am probleme? Trebuie sa ma programez pentru o consultatie? Imi lipsesc vitaminele?
    Ce ma consoleaza e faptul ca nu se intampla la toate materiile desi nu pot sa spun ca o materie imi place si alta nu, toate materiile mi se par neatractive in mod egal.
    Cam asta ar fi,pe scurt, problema mea cu invatatul…

  • si eu am aceeas problema ca baiatul de sus incep sa invat subliniez fac rezumate, citesc, mai citesc o data, mai citesc o data, si cand e timpul sa recapitulez tot ce am citit nu imi mai vine nimic in cap

Leave a Reply