Ia Zece La Urmatorul Examen Rezolvandu-l În Avans

Includ înca o relatare de la Andres, care traieste în frumoasa Costa Rica, deoarece consider ca el adauga o perspectiva foarte personala procesului Luarii Notelor Mai Bune Cu Cel Mai Mic Efort, perspectiva care te va inspira si motiva.

Notele mele au crescut si înca mai cresc, cu foarte putin efort suplimentar. Chestia este ca am aflat la tanc de lucrurile acestea si ca am crezut chiar de la început ca faceam lucrul corect. Nu am nici o îndoiala ca facand ceea ce faceam la sfarsitul fiecarui semestru ma poate ajuta daca îl aplic la începutul semestrului. Este exact ceea ce spui în cartea ta, numai ca trebuie sa exersezi, ca si cand ai avea testul chiar în saptamana respectiva,… timp de cateva saptamani si sa nu te stresezi încercand sa faci totul deodata.

Odata ce ai un sistem, îl poti folosi la examen si din moment ce ai exersat de multe ori poti sa îl rogi pe profesor sa te verifice si sa elimine orice greseala, înainte de examen. Aici am pierdut puncte la examenul meu, lucru pe care l-as fi putut preveni.

De la note foarte mici la examenele mele universitare, am revenit în forta cu un succes exceptional. Oare de ce cand crezi cu adevarat ca faci ceva care este productiv si extrem de avantajos, lucrul acela sfarseste prin a fi nu atat de grozav, la urma urmei?

Este greu sa te lepezi de obiceiurile vechi si înca depun toate eforturile în aceasta privinta. Aceasta a fost o experienta care mi-a transformat viata si care a adus pentru mine o suflare de viata proaspata, înaltandu-ma deasupra frustrarilor mele. Exista posibilitati nelimitate, dar timp limitat pentru a le gasi. Cred ca nu ajungi sa fii pus în fata unui test, înainte ca o usa sa se deschida pentru tine. Raspunsul este ca traiesti în propria ta lume de ganduri si experiente. Nimeni nu o percepe asa cum o faci tu si nici nu gandeste ce gandesti tu.

Cu sinceritate,

Andrés Acosta Egea
Costa Rica

Mult succes!

Dr Marc Dussault

P.S.

Daca ai propria ta relatare sau ÎNTREBARI pe care ai vrea sa mi le pui, te rog, posteaza un comentariu în acest blog si îti voi raspunde cat de repede posibil.

1 Response to “Ia Zece La Urmatorul Examen Rezolvandu-l În Avans”


Leave a Reply