Pont De Recesiune

În orice fel ai masura, o diploma de colegiu sau universitate este cea mai buna investitie a vietii tale. În banii de astazi, o diploma de absolvent de universitate valoreaza mai mult de 2,1 milioane de dolari peste 40 de ani. „Avand o diploma postliceala (de colegiu sau universitate – n. trad.) se simte o diferenta serioasa în veniturile avute pe durata întregii vieti.” a spus Ed Potter, presedintele Fundatiei Politicii de Angajare, cu sediul în Washington.

Pont De Recesiune: Ia Note Mai Bune

În timpul unei recesiuni, obtinerea unei diplome universitare sau de colegiu devine înca si mai decisiva. Conform Departamentului Muncii al SUA, toate cele sapte categorii de locuri de munca ce se estimeaza ca vor creste mai repede decat media în timpul urmatorului deceniu, necesita o diploma de colegiu. Aceste cariere, ce includ învatamantul, sanatatea si tehnologia, reprezenta 42% din cresterea locurilor de munca, estimata la nivel national, pana în 2013.

Pont De Recesiune: Calea Spre Sansa

În schimb, barbatii si femeile fara diploma universitara sau de colegiu pierd teren mai repede decat înainte. Departamentul Muncii al SUA raporteaza ca angajarea celor cu diploma universitara a crescut cu 1,8 milioane în ultimii 10 ani, comparat cu o pierdere de aproape 700.000 de locuri de munca pentru cei înarmati numai cu o diploma liceala.

Dar castigurile financiare sunt doar o parte a beneficiilor. O pregatire universitara sau de colegiu îti îmbogateste viata în feluri care nu pot fi masurate în bani. „Educatia este putere.” a observat Frederick Douglas cu aproape 150 de ani în urma. Astazi, educatia ramane calea de iesire din saracie spre sansa. Este, de asemenea, drumul spre realizare, îmbogatire interioara, cunoastere si succes. Cel mai important lucru din toate este acela ca educatia transforma visele în realitate si creeaza o viata împlinita si un stil de viata potrivit ei!

Ia Note Mai Bune Si Recompensele Vor Fi Nenumarate

Oricum ar fi, personala sau realista, experienta colegiului poate fi atat o experienta de viata pozitiva, cat si una care sa amplifice sansele unei cariere. Clasa si cursurile te expun diversilor oameni si idei. Ele deschid o lume care te provoaca si te stimuleaza atat în moduri marcante, cat si în altele marunte. Vei descoperi noi pasiuni sau vei studia subiecte familiare cu pasiune si profunzime.

Afaceri, istorie, literatura, medicina, tehnologie, artele – lista este nesfarsita. De-a lungul drumului, cunoasterea ta se expansioneaza, deprinderile tale de a gandi decisiv devin mai ascutite si încrederea ta creste. Eu numesc aceasta expansionarea cercului de influenta, un concept pe care îl acopar în cartea mea „
Ia Note Mai Bune Cu Cel Mai Mic Efort”.

Si, odata castigata, o licenta este pentru totdeauna, deoarece rasplata studiilor superioare nu poate fi stearsa, distrusa, sau eliminata.

Consider-o protectia ta personala împotriva recesiunii sau blindajul carierei tale!

•    O cariera ce este satisfacatoare din punct de vedere profesional si stimulativa din punct de vedere intelectual; o cariera ce patrunde în potentialul tau si te provoaca la maximum, astfel încat timpul se opreste si tu esti incitat de ceea ce faci în fiecare zi.
•    O profesie care este cautata, cu sanse ce se deplaseaza spre în sus.
•    Un arsenal de abilitati care îti dau posibilitatea de a controla ritmul si directia carierei tale, astfel încat sa poti urca scara în propriul tau ritm, chiar daca aceasta înseamna sa urci cate doua trepte odata.
•    Un viitor sigur ce vine cu o profesie stabila ce poate depasi orice carusel economic. Chiar daca esti concediat sau eliminat – vei fi primul care va fi angajat!

Ia Note Mai Bune Pentru A Pune O Fundatie Solida În Vremuri Nesigure

Chiar si în timpul acestei recesiuni, Biroul Muncii al SUA estimeaza ca vor fi create 23 de milioane de locuri de munca în urmatoarea decada. Profesii legate de management vor reprezenta aproape o treime din total, conform Fundatiei Politicii de Angajare, o fundatie de cercetare si educatie non-profit, independenta, ce se concentreaza pe tendintele si politicile ce privesc locurile de munca.

În plus, un studiu abia încheiat realizat de Chronicle of Higher Education arata ca, în ciuda disconfortului economic, încrederea americanilor în studiile superioare este neclintita. Natiunea continua sa aiba încredere în valoarea unei diplome de colegiu, cu mai mult de jumatate de persoane care au raspuns, spunand ca ea „este esentiala pentru succes.”

0 Responses to “Pont De Recesiune”


  • No Comments

Leave a Reply