Să Iei Note Bune Este Mult Mai Uşor Decât Crezi

Chiar primul articol al acestui blog explică modul în care te poţi focaliza pe ceea ce nu ştii că ştii pentru a obţine rezultate instantanee şi redutabile.

Acest lucru mi-a fost reamintit de către khamha Sithirajvongsa, prin email-ul pe care mi l-a trimis. (Ideal ar fi să postezi UN COMENTARIU LA ACEST BLOG, la sfârşitul fiecărui articol.)

—————————————————————-

Bună, Dr. Marc,

Mulţumesc pentru sfaturile tale grozave. Cred că mă ajută să mă gândesc la mine pentru a şti ce anume nu ştiu şi ce anume ştiu. Aceste lecţii grozave pe care le acorzi, mă ajută să mă dezvolt, pe mine şi ceea ce ştiu.

Îmi pare rău că sunt prea limitat în cuvinte pentru a fi capabil să mă exprim… Mulţumesc.

Salutări prieteneşti,

khamha Sitirajvongsa

————————————————–

Priveşte înregistrarea video şi gândeşte-te ce ştii că ştii despre cât de bine înveţi deja.

Mult succes!

Dr. Marc Dussault

Strategul Nr. 1 al Australiei în Creşterea Personală Exponenţială

P.S.

Dacă engleza nu este limba ta maternă, alătură-te sutelor de studenţi străini care folosesc sistemul meu pentru A Lua Note Mai Bune Cu Cel Mai Mic Efort… Strategiile sunt simple, rapide şi uşor de învăţat şi aplicat.

Dacă eşti un cititor constant al acestui blog, ai observat că primesc destul feed-back de la oameni care folosesc acest sistem… Dacă eşti unul dintre ei, permite-mi să aflu ce ai învăţat, iar dacă nu, ştii ce ai de făcut – dă-i drumul şi cumpără cartea şi începe-ţi transformarea astăzi/deseară!

1 Response to “Să Iei Note Bune Este Mult Mai Uşor Decât Crezi”


  • Ms pt sfaturile voastre,dar mai am o intrebare doamna de biologie are ceva cu mn si nu stiu dc puteti se ma ajutati?!
    Multumesc pt timpul acordat pa pa :) )

Leave a Reply